Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Éjszakai túra Philadelphiában

Fedezd fel Philadelphia titkos oldalát ezen a borzongató kocsmatúrán! Mindegyik bárban ingyenes söröket, italokat és harapnivalókat fogyaszthat, miközben az idegenvezető ijesztő történetekkel tárja elénk a tömeget a történelemből.

Philadelphiában sok érdekesség található, és a városban való mozgás kényelmét szolgálja a bookingauto.com kiváló autókölcsönző szolgáltatása. Azt is javasoljuk, hogy foglalja le az egyik legérdekesebb városnézést a tripates.com oldalon

A föld alatti város, amely a szabadságot szimbolizálja, Amerika első börtönében üldözött lelkek. Csatlakozzon ehhez a lenyűgöző túrához, és legyen szemtanúja ezeknek a tragikus szellemeknek!

Öreg város
Az óváros Amerika legrégebbi négyzetmérföldje, ahol olyan nemzeti nevezetességek találhatók, mint a Liberty Bell és Betsy Ross zászlókészítő stúdiója. Amerika legtörténelmibb négyzetmérföldeként az Old City számos étteremnek és bárnak ad otthont, amelyeket a philadelphiai bennszülöttek látogatnak étkezésre vagy kedvenc csapataik sportjátékaira.

Az óváros elengedhetetlen látogatás a történelem szerelmeseinek, butikokat, galériákat és éttermeket kínál, amelyek kifejezetten a diákokat szolgálják ki. Az óváros gyalogos felfedezése egyszerű, a közelben tömegközlekedési eszközök állnak rendelkezésre.

Manayunk
Manayunk leváltotta egykori főiskolai tesói imázsát, és vonzó otthonná vált mind a fiatal szakemberek, mind a családok számára, akik megfizethető történelmi otthont keresnek egy meghitt közösségben, ahol számos étkezési és vásárlási lehetőség található a közelben. A Roxborough, a Wissahickon Park és a Schuylkill folyó között, a Center Citytől északra található ez Philadelphia egyik leggyorsabban növekvő negyede.

A Main Street negyed divatos bárokkal, éttermekkel és üzletekkel büszkélkedhet, amelyek különféle stílusokat és árkategóriákat kínálnak. Sok étterem amerikai ételeket szolgál fel a maga sajátos csavarjával, miközben számos neves séf talált ihletet a történelmi varázsában.

A helyiek szeretik Manayunkot csendes, biztonságos környezete és a központba való gyors ingázás miatt – ez vonzóvá teszi a környéket a nyüzsgő éjszakai élettel teli kisvárost keresők, valamint azok számára, akik kedvencüket hozzák magukkal, mivel számos kutyabarát étterem és park található itt. .

Fishtown
Fishtown drámai átalakuláson ment keresztül, amely új lakókat vonzott be. A korábban ipari területként működő Fishtown ma a kulináris, művészeti és szórakoztató tevékenység melegágyaként szolgál.

Fishtown történelmileg halászati iparáról volt ismert. Szabálytalan alakú tömbjein és sikátorain ma is antik hatású haltáblák díszítik a sorházakat; egyes lakosok úgy tekintenek rájuk, mint a történelem előtti tisztelgésre, míg mások a Fishtownba beköltöző fiatalok nagy csoportjai által vezérelt, folyamatban lévő trend részének tekintik őket.

A Fishtown a legmenőbb étkezési és ivási élményeket kínálja Philadelphiában, a koktélbároktól a búvárkodásokig, a csúcskategóriás szolgáltatásoktól a gyors kiszolgálásokig, a koktélbároktól a merülésekig, a csúcskategóriás és gyors kiszolgálási állomásoktól a mecénásokért versengve. Tegyen egy R-44-es helikopter túrát Philadelphia felett éjszaka, gyönyörködjön gyönyörű városképében, miközben megtekintheti az olyan ikonikus tereptárgyakat, mint a Liberty Bell, a Boat House Row stb. Előfordulhat, hogy utalványra lesz szükség.

Rittenhouse tér
A Rittenhouse Square, William Penn öt eredeti nyilvános tere egyike, Philadelphia Center City negyedének központi eleme. Ez a gyönyörű tér és környéke fényűző butikokkal, kiváló étkezési lehetőségekkel, szórakozási lehetőségekkel és csúcsminőségű ingatlanokkal várja a vendégeket.

Rittenhouse kezdetben a kőművesek és szénfelverők munkásnegyede volt, de a 19. századi újjáéledése során a leggazdagabb amerikaiak közül néhányan kastélyokat építettek a határai mentén. A párizsi Parc Monceau által ihletett, Paul Cret parkterve szobrokat és szökőkutakat tartalmazott, hogy a Rittenhouse jellegzetesen előkelő karakterét adja.

A magánszemélyek 1928 óta fáradhatatlanul dolgoznak azért, hogy a teret idilli zöld oázisként megőrizzék, amikor is a Philadelphiai Képzőművészeti Akadémia hallgatóit a párizsi street art bemutatók inspirálták, hogy hasonló eseményeket szervezzenek itt Philadelphiában. Mostanra a városi elit gyülekezőhelyeként és éves virágbemutató/báli rendezvény helyszínéül szolgál; inspiráló művészeti bemutatónk is itt zajlik, egy 1928-as esemény, amikor a PAFA hallgatói látták az ott zajló street art rendezvényeket, és vállalták, hogy itt is szerveznek ilyen rendezvényt.

0 Tovább

Las Vegas minden színe

A Vegas Shoot a világ legnagyobb fedett íjásztornája, amely kezdőktől olimpiai bajnokokig, ifjúsági és felnőtt íjászokig terjedő versenyeket kínál összetett és íves íjjal egyaránt.

Las Vegasban sok érdekesség található, és a városban való mozgás kényelmét szolgálja a bookingauto.com kiváló autókölcsönző szolgáltatása. Azt is javasoljuk, hogy foglalja le az egyik legérdekesebb városnéző túrát a cityplanet.org oldalon

Bár az új Vegas-motor kissé jobbnak tűnik a Fallout 3-hoz képest, továbbra is vannak olyan problémák, mint a lassú képkockafrekvencia és a hosszadalmas betöltési idő, valamint magának a játéknak a gyakori összeomlása – szóval spóroljon gyakran!

Szállodai szobák
A Vegas Hotel szobái a kényelmet és a pihenést szolgálják. Minden szoba síkképernyős, műholdas TV-vel, valamint ülősarokkal és saját fürdőszobával rendelkezik. Ezenkívül ingyenes Wi-Fi hozzáférés és 24 órás recepció is rendelkezésre áll.

A „nyílt foglalás” teljes mérlegelési jogkört biztosít a szálloda számára a szobák kiosztásában. Bár ez nem mindig rossz hír, a lehető legjobb élmény érdekében javasoljuk, hogy az ilyen típusú foglalás előtt keressen pontosabb szobafotókat, és olvassa el az utazási értékeléseket.

A szezonalitás és a kereslet egyaránt hatással vannak a szállodai szobaárakra; Amikor egy úti célt "szezonnak" tekintenek, a szállodák általában magasabb árakat számítanak fel, hogy tükrözzék ezt a megnövekedett keresletet – ez különösen igaz a népszerű turisztikai helyszínekre, ahol a szállodák sok szobát várnak el hétvégéken vagy az év más csúcsidőszakaiban. Ezenkívül a pénteki vagy szombati tartózkodás gyakran többe kerül, mint a kedd vagy szerda esti tartózkodás.

Adók
Mivel Wyoming nem vet ki jövedelemadót, nem kell szövetségi vagy helyi adót fizetni, ha Ön itt lakik. A forgalmi és használati adó azonban méltánytalan terhet róhat a szegényebb lakosokra, mivel fizetésük túlnyomó részét ezekre az adókra költik, míg a tehetősebb egyének jelentős összegeket takarítanak meg nyugdíj- vagy befektetési számlákon, amelyek nem tartoznak az értékesítési és felhasználási körbe. az adók hatáskörébe tartozik.

A bruttó bevételi adó (GRT) az állam, a megyék és az önkormányzatok által a vállalkozásokra kivetett adókulcsok kiterjedt gyűjteménye. Évente kétszer frissítik (januárban és júliusban), és az árak megtalálhatók a Nevada Department of Revenue webhelyen, valamint a Filer's Kitben; Befizetései az Általános Alap bevételeinek 29 százalékát teszik ki, a többi jelentősebb hozzájárulás az RPTT-től (2,6 százalék), a LET-játékadótól (2,16 százalék), az MBT-től (14 százalék) és a biztosítási díjadótól (9570 millió forint) származik.

 

0 Tovább

Hollywood Los Angeles Open Air Bus Tour

A városnéző buszos túrák üzemeltetése költséges lehet. Sok városnéző utazási társaságnak folyamatos karbantartási költségeket, valamint a személyzet fizetését és a biztosítási kötvényeket kell viselnie az ilyen túrákon részt vevő személyzet számára.

Los Angelesben, közvetlenül a repülőtéren, itt - solrentacar.com - bérelhet egy luxus és kényelmes autót, és egy csodálatos kirándulásra indulhat rajta, válasszon itt - excursopedia.com

Ezen a héten Los Angelesben lesz egy különleges buszos turné, amely a "Welcome to Wrexham" című dokumentumfilmet népszerűsíti, amelyet Ryan Reynolds és Rob McElhenney a walesi Wrexham FC új tulajdonosaiként tett utazásukról szól.

Tapasztalja meg a várost
A charterbusz-bérlés problémamentes utazási élményt biztosít, így nincs szükség minden úti célnál parkolóhelyet keresni. Az autóbuszban akár 12 fő befogadására alkalmas hálóhelyiségek, fürdőszoba, konyha és társalgó található, ahol utazása során lazíthat.

Többször igénybe vettem a Cabint, és ideálisnak találtam Los Angeles és San Francisco közötti utazáshoz (egy éjszakai szálloda költségét és több órás utazási időt takarít meg!). Ráadásul sokkal gördülékenyebb, mint repülővel utazni!

A Tornado Bus elnyerte a 2022-es Wanderu Passenger's Choice díját, és széles körben ismert kényelmes buszairól, fedélzeti WiFi szolgáltatásáról és barátságos személyzetéről. Megtekintheti a Wanderu-n elérhető menetrendeket és ajánlatokat, és lefoglalhatja velük kalandját! Kérjük, vegye figyelembe, hogy a túratranszferek/teherautók nem állíthatnak be, tétlenül, illetve nem rakodhatnak be/ki utasokat a 200 North Beverly Drive-on, a Maybourne Beverly Hills közelében található Tour Shuttle Loading Only Zone-ban; az ilyen viselkedés idézést eredményez.

Látogassa meg a strandokat
Tegyen egy pihentető egynapos kirándulást Malibuba vagy Los Angeles egyik gyönyörű strandjára, amely tökéletes a napsütéshez, miközben felfedezi a közeli éttermeket vagy kávézókat ízletes ételekhez. Ezeken a strandokon rengeteg tevékenység áll rendelkezésre, például szörfözés és kajakozás, valamint röplabda és gyaloglás!

A személyre szabott luxusautóbérlés akár 12 személyes hálóhelyet, mellékhelyiséget és konyhai felszerelést biztosít az utazás kényelmesebbé tételéhez, miközben lehetővé teszi az utazók számára, hogy az úticél elérésére összpontosítsanak, miközben pihentető utazást tesznek.

Használja az Utazástervezőt a lehetőségek felfedezéséhez, és lépjen kapcsolatba a helyi busz- és vasúti szolgáltatókkal, mint például a Big Blue Bus, a Commuter Express, a Culver City Transit, a Lawndale Beat, a South Bay Galleria Buses és a Tornado Bus. Ezzel az eszközzel akár a LAX vonatszolgáltatáshoz is csatlakozhat! A Big Blue Bus Redondo Beach és Hermosa Beach Manhattan Beach El Segundo Aviation/LAX útvonalain közlekedik, ahol 2023. február 13-tól a 102-es vonal megállói is közlekednek a Redondo Beach Transit Centerben.

Látogassa meg Malibut
A Malibu Wine Hikes az egyetlen utazási társaság, amely egyedülálló lehetőséget kínál a vendégeknek, hogy felfedezzék a Saddlerock Ranch-et és a közeli szőlőültetvényeket a régi VW buszokkal – olyan elbűvölő színekkel kiegészítve, mint a klasszikus kékeszöld vagy a napsárga! Egyszerre hat utast tudnak elhelyezni, hogy felejthetetlen fotózási lehetőséget biztosítsanak a Saddlerock Ranch ingatlan körül.

Az idegenvezetők elvezetik Önt a gyönyörű tengerparti kilátásokhoz, ahol több borkóstolót és festői fotókat láthatnak, miközben érdekes információkat nyújtanak a területről és történelméről.

A túra ideális lehetőséget kínál a kikapcsolódásra a kaliforniai napfényben! Élvezze ezt a szórakoztató alternatívát a gyaloglás vagy vezetés helyett, és vigyen magával ételeket és italokat, hogy élvezze Los Angeles felfedezését (attól függően, hogy melyik túrát választja). Napi indulás Los Angelesből.

Látogassa meg a pincészeteket
A Temecula Valley pincészetei világszínvonalú borok készítéséről ismertek, és kis díj ellenében bejárhatja és felfedezheti őket barátaival vagy családjával. Munkatársaik nagyon hozzáértőek, és szívesen válaszolnak minden kérdésére (bár előzetesen le kell foglalni).

A régióban kiváló borok készülnek, amelyek a merész cabernet sauvignontól a könnyebb merlotig terjednek, gyümölcsös és diós aromákat kínálva. Néhány borászatban még csodálatos olívaolajat is kaphat!

Sok pincészet kínál piknikasztalokat és lélegzetelállító tájat, ezért a családommal gyakran viszünk magunkkal egy takarót, hogy eltölthessünk egy kellemes délutánt ezen a festői helyen, miközben bort iszunk az egyik polcról és falatozunk egy remek sajtos étkeződeszkán. A pincészetek jellemzően a hét hét napján kínálnak kóstolót és ebédet, valamint különleges eseményeket, például a betakarítást ünneplő vacsorákat.

0 Tovább

Miami városnéző túra

Fedezze fel Miami történelmét ezen a túrán, amely kiemeli a kulturális nevezetességeket. Csodáljon meg olyan art deco épületeket, mint az Essex House, és látogasson el a tekintélyes Coconut Grove-ba.

Az USA-ban és különösen Miamiban kiváló autókölcsönző szolgáltatás – bookingauto.com –, valamint tapasztalt idegenvezetők és érdekes kirándulások – excurzilla.com

A WEIRD MIAMI résztvevői újfajta ügynökségi érzést szereznek városuk felett: bekukkanthatnak egy feltörekvő művész műtermébe, vagy elhaladhatnak Millionaire Row fényűző kúriái mellett.

déli part
A South Beach napozást, vásárlást, nézegetést és izgalmas éjszakai életet kínál, amely nem okoz csalódást. Miami ikonikus városi központjainak egyikeként South Beach vonzza a sugárhajtású mogulokat és a szabadlelkű kalandorokat. Fedezze fel az Art Deco negyedet, valamint a divatos szállodákat, a lenyűgöző éttermeket és a lenyűgöző építészetet, miközben ellátogat erre a híres úticélra.

Tegyen egy felejthetetlen repülőtúrát, és legyen szemtanúja South Beach-en egy teljesen új szemszögből! Ahogy magasan siklik festői strandjai és tengerjáró hajói felett, tekintse meg Miami Beach ikonikus nevezetességeit, mint a sétány, a Versace-kastély, a Miami belvárosi felhőkarcolók és a nyüzsgő pénzügyi negyed – és még sok minden más!

Lépjen fel egy emeletes buszra, és tekintse meg Miami csodálatos áttekintését. Fedezze fel Miami Beach-et, Coconut Grove-ot és Miami belvárosát ezen az izgalmas túrán, miközben megtapasztalhatja a szabadtéri felső vagy alacsonyabb szintű üléseket, és többet tudhat meg a kultúráról és a latin-amerikai történelemről barátságos idegenvezetőktől.

Wynwood
Wynwood, amely egykor ipari negyed volt, azóta szabadtéri utcai művészeti múzeummá változott. A falakat művészeti alkotások borítják, és olyan dizájnok, amelyek segítségével Wynwood Miami egyik legfontosabb látnivalója lett, fedezze fel ezt a nyüzsgő környéket egy túra során, amely magában foglalja az egyik graffitikkel díszített sörfőzdét.

Fedezze fel a különböző művészeket, akiknek alkotásai megtekinthetők a Wynwood Wallsban ezzel a vezetett túrával. Útmutatója kiválaszt több darabot, és tájékoztatást ad a művészről, stílusáról és lehetséges interpretációiról minden ott kiállított műhöz.

A Wynwood Walls feltétlenül kötelező látnivaló Miamiban, és ez a túra ideális módja annak, hogy elérje őket. Utazása során Miami néhány legjobb étterme és kávézója mellett is elhalad – így ez az élmény kiváló ajándékötlet! Ez a túra egész évben tart; látogasson el a webhelyükre, hogy megtudja az időpontokat és az átvételi helyeket.

Kis Havanna
Miami egy aktív és történelmi kubai közösség otthona, amely tájékozott házigazdákkal túrákat kínál kultúrájuk és konyhájuk felfedezésére. Ezeken a kirándulásokon meglátogatja többek között a Cuba Ocho Performing Arts Museumot, a Guantanamera Szivarszalont és az El Presidente szupermarketet.

Ez az átfogó túra kiváló módja annak, hogy megtapasztalják Miamit. Ez a buszos és gyalogos túra a legfigyelemreméltóbb látnivalókat tartalmazza – köztük South Beach, Little Havanna és Wynwood is –, miközben teljesen elmesélik, hogy pontosan tudja, mit mutatnak meg Önnek.

Ez a túra alkalmas családok, ínyencek és művészet kedvelői számára. Megtapasztalhatja az Ocean Drive-ot, Miami Art Deco negyedét, és kilenc utcai művészeti stílus szemtanúja lesz Wynwoodban, valamint ízletes kubai ételeket kóstolhat meg a számos helyi étterem egyikében, beleértve a picadillo-val töltött empanadákat az El Pubban, a guava pastelitokat a Yisell pékségben vagy a frissítő guarapo-t. Los Pinarenos Fruteria!

Biscayne-öböl
Tapasztalja meg Miamit szárazföldön és tengeren ezen az egyedülálló kombinált túrán! Először is, a városnézés bennfentes betekintést nyújt a Coral Gables, a Little Havanna és a Calle 8 negyedekre, mielőtt felpattanna egy Biscayne-öböli hajótúrára, hogy hihetetlen kilátást nyújtson erre a varázslatos városra.

Utazása a Bayside Marketplace-nél kezdődik, ahol betérhet a helyi éttermekbe, bárokba és üzletekbe, mielőtt egy 90 perces hajóútra indulna a Biscayne-öböl nyugodt vizein – beleértve a látnivalókat, mint például a Miami Beach, a Star Island és a Millionaire's Row –, mielőtt befejezné a teljes elmesélt Miamit. túra.

Hozz magaddal fényképezőgépet! Élvezze a friss levegőt és a festői kilátást a vízre, miközben elhajózik kastélyok, jachtok és más kiemelkedő helyszínek mellett Miamiban. Süllyedjen hátra és lazítson ezen az emeletes csónakon, légkondicionált alsó szinten vagy szabadtéri felső szinten; ez az élmény a tökéletes módja annak, hogy elkezdje Miami látogatását!

0 Tovább

Koppenhága – első ismeretség

A Kongens Nytorv, Koppenhága főtere szolgál fókuszpontként. A történelmi Hotel d'Angleterre otthona, és vásárlási, étkezési és szórakozási lehetőségeket kínál; A Kongens Nytorv mindenki számára kínál valamit Koppenhága nyüzsgő központjában.

Egész Koppenhága bérelt autóval, kiváló áron – bookingauto.com

Privát túrák nagyszerű kilátással Koppenhágára - tripates.com

 

A Nyhavn Canal Square-en megcsodálhatja Koppenhága néhány ikonikus épületét, mint például a Királyi Színházat, a Gammelholms Színházat és a történelmi Gammeltorv városházát.

A Ruby koktéltársalgó eleganciát és kifinomultságot ígér az ásókban, stílusos dekorációval és vintage berendezési tárgyakkal, amelyek ellenállhatatlanul elbűvölő hangulatot teremtenek, amely biztosan tetszeni fog. A zenéhez hiphop, R&B és EDM is tartozik, hogy a helyiek és a világ minden tájáról érkező utazók optimálisan élvezhessék.

Nyhavn
A Nyhavn egy butikvezetési tanácsadó, coaching és üzleti tanácsadó csoport, amelynek célja, hogy segítse ügyfeleit vállalataik alakításában a vállalkozások és az emberek átalakulásának különböző módszertanán keresztül. Ross Roxburgh megalapította és vezérigazgatója a Nyhavn cégnek, ügyfelei közé tartozik az Oak Management Consulting, a ROCK SOLID Business Coach és az Elevate Organizations.

A Finn Juhl Nyhavn íróasztala a forma és a funkció harmonikus együttműködésének kiváló példája. Karcsú, de egyszerű sziluettjével ez a darab könnyen illeszkedik bármely modern vagy kortárs térbe. Polírozott vagy festett acéllábakból készült, amelyek tetején fa ujjak vannak, hogy teljessé tegyék az elegáns megjelenést; míg három gyűrűvel megvilágított árnyékolója lágy fényt irányít felfelé. Ezenkívül ez a lámpatest kúpos árnyékolóval van felszerelve, hogy optimális világítási kényelmet biztosítson.

Tivoli Gardens
A Tivoli Gardens egy ikonikus vidámpark, amelynek története 1843-ra nyúlik vissza, és jelenleg több mint 30 túrának, üzletnek és étteremnek, koncerteknek és egy gyönyörű kertnek ad otthont.

Edvard Grieg zongoraversenye a norvég zongoristák ikonikus alkotása, és Leif Ove Andsnes tegnap este a Tivoli Gardensben volt, hogy példázza ezt a tényt. A Concerto Copenhagennel együtt adta elő, ahol 150 évvel ezelőtt először bemutatták.

A Pablo Records a 70-es évek végén volt a felelős azért, hogy a mainstream jazz rajongóit hihetetlen felvételekkel láthassa el, mint például Stephane Grappelli gitáros kvartettjével (Oscar Peterson, Joe Pass, Niels-Henning Orsted Pedersen és Mickey Roker) 1979-ben készült élő felvétele a Tivoliban. Koppenhágában. Ma is fényesen ragyog.

Christiansborg palota
Lehet, hogy Koppenhágát hidegnek tüntetik fel, de a nyár kiváló alkalom a skandináv főváros meglátogatására. A csatorna menti kávézók nyüzsgő úti célpontokká válnak, ahol a szabadban ivók gyülekeznek, míg a sörfőzdék a lombos kertekbe nyílnak túrákra.

Hansen Kock megőrzött belső vázlatai a VIII. Frederik palotához megmutatják, hogyan képzelte Hansen Kock a tervezést. Például az egyik szobában a felső fal színe gyönyörűen kontrasztos a famunkákkal; ebben a tekintetben Goethe színkörét visszhangozza, amely a földszíneket úgy mutatja, ahogyan azt az ember elvárná.

A Christiansborg-palota egyedülálló élményt nyújt a látogatóknak az Amalienborg palotakomplexum egy nagy modelljének felfedezésében, melynek képernyői bemutatják a történelmet és Margrethe királynő királyi kötelezettségeit. Ez az interaktív módszer szórakoztató módot biztosít Amalienborg jobb megismerésére, miközben képet ad jellegzetes építészetéről.

A kis hableány
A Hamburg Ballet Hans Christian Andersen A kis hableány című meséjét szorosan követi, de Andersen zavaró és nőgyűlölő témái ellenére továbbra is sötét és nyugtalanító.

Ez a produkció gyönyörűen megrendezett és teljesen lebilincselő. Bailey Arielként ragyog egy narancssárga Raggedy Ann parókában, csábító hangjával, amely egyesíti az erőt a szépséggel.

Előadása egyaránt példázza tehetségét és természetes tehetségét a színészetben. Ami azonban igazán feldobja ezt a produkciót, az az őt körülvevő összes szereplő fellépése; mindegyik kivételes teljesítményt nyújtott.

0 Tovább

travel-notes

blogavatar

Amateur traveller. I make travel arrangements on my own (tickets, hotels, cars, etc.). Prefer to make an individual route for each country I am visiting.

Utolsó kommentek