Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kirándulás Berlinből Lipcse Művészetek és Zene Városába

Lipcse régóta úttörő zenészeknek ad otthont. Johann Sebastian Bach itt hallgatott meg 1723-ban a Szent Tamás-templom kántoraként, és végül 1737-ig töltötte be ezt a pozíciót.

A lipcsei gyalogtúrák nagyon érdekesek és sok titkot rejtenek, amelyekről minden bizonnyal egy tapasztalt idegenvezető mesél majd, aki itt rendelhető meg - tripates.com

A túra után javasoljuk, hogy béreljen autót, és induljon el Lipcsei kirándulásra - bookingauto.com

 

Fedezze fel Lipcsét tapasztalt idegenvezetővel. A gyalogtúra olyan megállókat tartalmaz, mint a piac a régi városházával (Altes Rathaus), az állatkert, a Rosentaler Schlosschen és a Waldstrassenviertel.

A Bach-archívum
A Bach Archívum Johann Sebastian Bachra, egy nagyra becsült német zeneszerzőre specializálódott. Ezenkívül kutatást végeznek, és dokumentálják a családját. A GLAM részeként az archívum könnyen hozzáférhetővé teszi gyűjteményeit; A Libero by Knosys jól szolgálja ezt a funkciót.

Az Archívum egy kivételes koncertteremmel büszkélkedhet a Bose House-ban, amely egy 16. századi történelmi épület a Thomaskirchhof 16. szám alatt. Ezenkívül a zenei galériája egy visszhangkamrát is tartalmaz, amely mozgó festményekkel zárható le a lenyűgöző akusztikus hatások érdekében, amelyek örömet okoznak a közönségnek.

Az archívum történelmi felvételek lenyűgöző választékát is tartalmazza, például 78-as fordulatszámú lemezeket, 12 hüvelykes fekete bakelitlemezeket és 10 hüvelykes fekete sellaklemezeket Lipcse múltjából. Ezek a történelmi felvételek zenei értékükön túl lenyűgöző betekintést nyújtanak a 20. század eleji lipcsei kultúrába – a múzeum nyitvatartási idejében ingyenesen megtekinthetők!

A Bose-ház nyári terme
A Thomaskirchhof 16, közismert nevén a Bose-ház, a Bach-archívumnak és egy egyedülálló koncertteremnek is otthont ad. A Bach és Bose családok sok éven át szomszédok voltak, és szoros kapcsolatot tartottak fenn. A Bose családtagok négy lányának Bach fiai által nyújtott keresztelési szponzorálása, valamint dokumentált levelezés bizonyítja, hogy régóta fennálló barátságuk ma is nyilvánvaló.

A Nyári Csarnok egy rendkívüli barokk terem, ovális mennyezetrésszel, amely mozgatható festmény segítségével felnyitható, hogy felfedje "visszhangkamráját", látványos akusztikus hatásokat keltve.

Az alkalmazás célja, hogy a családokat Lipcse belvárosába csábítsa interaktív, gyermekbarát ajánlatokkal, amelyek informálják, szórakoztatják és meglepik őket. Az alkalmazás a helyszíni élményeket virtuális tartalommal és játékmóddal kombinálja. Ezen túlmenően gyermekéttermekre vonatkozó ajánlásokat és városnézést kínál egy vonzó idegenvezetővel, aki elmagyarázza a látnivalókat, például a Szent Tamás-templomot, a Rosental-park állatkert Waldstrassenviertel (Neues Rathaus) divatos Plagwitz Schleussig kerületeit, valamint a Musikviertelt, ahol a Legfelsőbb Közigazgatási Bíróság található. !

A Gewandhaus
A Gewandhaus elengedhetetlen célpont a zenerajongók számára. Először 1743-ban "Grosse Konzert" néven 16 zenészből álló koncertegyesületként alakult meg, zenekara 1781-ben költözött első állandó termébe - a ruhakereskedők vásárépületének felső termébe, a Gewandhaus néven -, és erről kapta a nevét. lakóhely.

Az együttes ma közel 190 zenészt foglalkoztat; fő feladatai közé tartozik a koncert-, opera- és egyházzenekari szolgálat, valamint számos kamarazenei koncert házigazdája. Ezenkívül a Gewandhaus különféle oktatási és tájékoztatási kezdeményezéseket kínál.

A Gewandhaus elismert nemzetközi együttműködéssel rendelkezik, és az első német zenekar lett, amely tengerentúlon turnézott. 1995 óta tízszer léptek fel Bostonban, és szoros kapcsolatot ápolnak a BSO-val. A zenekar jelentős fellépései közé tartozik a világpremierek, és jelentősen hozzájárultak a szimfonikus zene fejlődéséhez.

A lipcsei állatkert
A lipcsei állatkert Németország egyik legnagyobb és legelőremutatóbb állatkertjével büszkélkedhet, amely a tudományos kutatás, a természetvédelmi erőfeszítések és a szórakozás színtereként szolgál – egyedi jellemzői, köztük a jegesmedve-medence és az oroszlánkamra is kiemelkedik ezek közül – és lenyűgöző látványt nyújt. elefánt gyűjtemény.

A zsiráfháznál a látogatók elég közelről megfigyelhetnek több zsiráfot, akik úgy tűnik, hogy élvezik az ételeiket – néha „kerítik” a nyakukat a nagy petrezselyemcsomók köré!

Ez az alkalmazás a kisgyermekes családokra lett szabva, és családbarát ajánlatokat kínál játékosítással, oktatással és történetmeséléssel kombinálva. A felhasználók minden helyszínen állatszimbólumokat gyűjtenek, amelyeket kedvezményekre válthatnak be bizonyos éttermekben és beléphetnek a lipcsei állatkertbe. Ezenkívül ez az alkalmazás tippeket ad a családbarát útvonalakhoz, amelyek játszóutcákat tartalmaznak, valamint információkat más látnivalókról, például erdők vagy tavak megmászását a helyükön.

0 Tovább

Séta a régi Drezdában

Fedezze fel Drezda nevezetességeit a 22 megállóból álló hop-on, hop-off buszos túrán. A Frauenkirche és a Semper Operaház belső látogatása opcionális (felár ellenében). Az ár tartalmazza a tömegközlekedési napijegyet.

Old Drezda nagyon érdekes és sok titkot rejt magában, amiről egy tapasztalt idegenvezető biztosan elmeséli, amit itt lehet megrendelni - cityplanet.org

A túra után javasoljuk autóbérlést és kirándulást Drezda kiterjedtségein keresztül - bookingauto.com

 

 

Szerezzen benyomást arról, milyen érzés pilótának lenni közvetlenül a drezdai repülőtér mellett. A modern mozgásos pilótafülke lehetővé teszi a Piper PA-34 repülőgépek saját vezérlését.

Semper Operaház
A Semperoper uralja a Theaterplatzot, és Európa egyik legszebb operaháza. Gottfried Semper tervei alapján építették és 1841-ben nyitották meg. Egy 1869-es pusztító tűzvész után a polgárok követelték, hogy Semper tervei szerint építsék át.

A választófejedelem palota és a Zwinger is ugyanabban a komplexumban található. A Palota szobái rokokó és barokk elemekkel díszítettek, Matthaus Daniel Poppelmann stílusában. A kriptában fekszik Erős Ágost király szíve.

Tegyen egy sétát a történelmi lépcsőn, és győződjön meg róla saját szemével. Meglátogathatja a barokk kétjáratos lépcsőházat is, ahol megtekintheti, hogyan érkezett meg egykor Erős Augustus és Cosel grófnő a Semperoperbe adott koncertjeire. A bel étage lenyűgöző kilátást nyújt a város óvárosára, a Semper Operaházra és a Zwingerre. Tökéletes hely egy italhoz vagy egy falatot enni. Utána megcsodálhatja a lenyűgöző muránói csillárokat.

Residence Palace
Amikor a sikeres vallon üzletember, Lucien Kaisin az I. világháború után építtette a Residence Palace-t, a brüsszeli burzsoázia és arisztokrácia fényűző apartmanházának szánták. A komplexumban nem csak apartmanok és éttermek kapnának helyet, hanem színházak, uszodák, vívó- és tornatermek, sőt fodrászszalon és élelmiszerboltok is helyet kapnának.

Az impozáns Carabinierisaal termet J. M. Rottmayr festményei, a Rittersaal termet pedig Nagy Sándor életének jeleneteit ábrázoló alkotások díszítették. A termek kivételes akusztikája népszerű koncerthelyszínekké tette őket.

Ma a Residence Palace különböző kormányzati szerveknek ad otthont. Ezek közé tartozik a Közoktatási Minisztérium, a Miniszterelnöki Kancellária, valamint az FPS Mobilitási, P&O és Pénzügyi Osztálya. Emellett számos fontos esemény és konferencia helyszíne a DomQuartier. A palotát és annak dísztermeit egy vezetett túrán tekintheti meg.

Panométer Drezda
A Panometer Dresden egy korábbi gázmérő, amely Yadegar Asisi művész két panorámafestményét jeleníti meg. Állandó kiállításnak is otthont ad. A látványosság 2006-ban nyílt meg.

A főbejárat egy nagy, kör alakú terembe nyílik. A látogatók egy standon vásárolnak jegyeket, ahol távcsövet is bérelhetnek. Egy nagy lépcső vezet le a tényleges panorámához. Mielőtt elérné, felfedezhet egy kiállítást, amely bemutatja a helyszínt. A tömegek, az épülettextúrák és egyéb részletek esztétikusan vannak festve.

Drezda barokk képe egy lüktető várost ábrázol Erős augusztus uralkodása alatt és utódaival, nagy ünnepekkel és jelentős személyiségekkel. De az előadás bemutatja a korszak és a hétköznapok sötétebb oldalait is, távol a csillogástól és a mítosztól. A hang- és fényrendezés, Eric Babak filmzenéje és harmonikusan szinkronizált háttérzajok járulnak hozzá az élményhez. Az eredmény egyszerre lenyűgöző és érzelmileg megindító.

0 Tovább

Mexikóváros – városnéző buszos túra

1. A Nemzeti Palota
A Nemzeti Palota (közkeletű nevén Queluz-palota) egy lenyűgöző barokk stílusú palota, rokokó, barokk és neoklasszikus stílusban. Ez a fenséges épület lenyűgöző kilátást nyújt az udvarra, és pazar központi lépcsővel büszkélkedhet a maximális gazdagság érdekében. Fedezze fel a belsejét, hogy szemtanúja legyen olyan látványosságoknak, mint a Szarkák Szoba a falfestmény mennyezeti díszítésével vagy Sebastian király hálószobája-börtöne!

Mexikóváros egy nagyon szép és érdekes város, amelyet mindenképpen érdemes bérelt autóval felfedezni - solrentacar.com, vagy még jobb, ha itt foglalhat le kiváló kirándulásokat tapasztalt idegenvezetővel - excursopedia.com

A történelem szerelmesei ezt nem akarják kihagyni! Kötelező élmény!

2. A guadalupe-i bazilika
A Guadalupe-bazilika a hibrid stílusok egyik első számú példája, amely akkor jött létre, amikor az iszlám művészeti hagyományokat integrálták a középkori európai építészetbe. Fő kolostorában geometrikus minták láthatók, és az iszlám művészet és szobrászat kivételes gyűjteményének ad otthont zurbarai vásznakról.

A templom közösségi központként szolgál a helyi spanyol lakosok számára. Itt rendszeresen tartanak Quinceaneras és angol mint második nyelv órákat.

3. Az Országos Antropológiai Múzeum
Ez a múzeum különféle népek különféle emlékeit, valamint Tlalocot, a víz istenét ábrázoló szobrot tartalmaz.

Európa-szerte az állami múzeumok csatlakoznak a Múzeumok Európai Éjszakáján izgalmas programokkal a múzeumi kultúra egyedülálló ünnepeként. A madridi Kosztümmúzeum csatlakozik a toledói El Greco Múzeumhoz, hogy egy kerti műhellyel elősegítse a jólétet; míg a Szefárd Múzeum esti koncertnek ad otthont kortárs szefárd zenével.

4. Az Országos Történeti Múzeum
A Nemzeti Történeti Múzeum tágas, oszlop nélküli galériákkal büszkélkedhet, amelyek természetes fénnyel vannak megtöltve. Ezt az épületet azért hozták létre, hogy a látogatók érzelmi és intellektuális utazást nyújtsanak, miközben különféle kulturális tevékenységeket és kiállításokat kínálnak. Ezen túlmenően ebben a múzeumban található a Molina Family Latino Gallery, amely rendezvényeknek ad otthont, amíg utódmúzeuma meg nem nyitja kapuit.

5. A Nemzeti Szépművészeti Múzeum
Ez a múzeum váratlan csemege, amelyet gyakran alulértékelnek. Ez egy csodálatos hely a sétához és megcsodálhatja a kidolgozott dekorációt.

A mexikóvárosi Függetlenség emlékműve alapvető állomás, amely történelemórákat, lélegzetelállító kilátást és lebilincselő tevékenységeket kínál a gyerekeknek. Mássz fel a lépcsőn a csúcsra egy csodálatos víz-/fényshow-ért!

A Coyoacan környék biztonságos, családközpontú és művészi, bohém hangulattal. Múzeumokhoz, éttermekhez és piacokhoz való hozzáférést kínál – ez egy hihetetlen lelet.

6. A Nemzeti Zeneművészeti Múzeum
A Nemzeti Zenei Múzeum a világ egyik legnagyobb hangszergyűjteményével büszkélkedhet, és interaktív zenei élményt kínál a látogatóknak, inspirálva őket arra, hogy maguk is foglalkozzanak és alkossanak zenét. A látogatók mindent felfedezhetnek a TLC-sztár Lisa "Left Eye" Lopes fellépőruhájától kezdve, amelyet a TLC-ben való megjelenése során viselt, Louis Armstrong trombitájáig, amely most ebbe a vibráló térbe tartozik, ahol különböző típusú zenei műfajokat és stílusokat jelenítenek meg.

7. A Nemzeti Szépművészeti és Ipari Múzeum
A dél-amerikai Nemzeti Szépművészeti Múzeum (Museo Nacional de Arte) azon kevés galériák egyike, amelyek országa kulturális identitását mutatják be. A neoklasszikus épületben található gyűjtemény olyan brazil darabokat tartalmaz, mint a Candido Portinari kávéja és Emiliano de Cavalcanti festményei; rengeteg külföldi művészet is látható itt.

A Smithsonian Institution nemrégiben két új múzeum – az amerikai latin-történeti és a nőtörténeti múzeum – helyszínét választotta ki.

9. Az Országos Természettudományi Múzeum
A Nemzeti Természettudományi Múzeum (NMNH) több mint 124 millió mintával büszkélkedhet, amelyek rengeteg tudományos területet és témát ölelnek fel. Ez az útikönyv olyan ikonikus tárgyaknak ad otthont, mint a Remény gyémántja, korai emberi leleteknek és ókori egyiptomi múmiáknak, valamint óceáni életnek és emlősök élőhelyének kiállításai. webináriumok távoktatási webináriumokhoz.

10. Az Országos Antropológiai Múzeum
Szenvedélyes vagy a művészet és a történelem iránt? Látogassa meg ezt a múzeumot, ahol remekül megőrzött tárgyak választékát fedezheti fel.

Itt mindent megtalálsz egy 19. századi őrült tudós laborjából: zsugorított fejeket, csontvázakat és mindenféle érdekes anyagot – tökéletes az esős napokon múzeumlátogatóknak!

0 Tovább

Quebec – Kanadai Franciaország

Fedezzen fel egy észak-amerikai várost, amely sajátosan európainak érzi magát egy régi quebeci sétatúrán, vagy vegyen részt egy városnéző buszos túrán, hogy megtekinthesse a legnépszerűbb látnivalókat, például a Montmorency-vízesést, az útmutató éleslátó kommentárjával az utazás során.

Quebecben sok érdekesség található, ezért nyugodtan foglaljon egyéni kirándulásokat itt - tripates.com, és csoportos túrákat, amelyekben az egész szigetet meglátogatják autóval - solrentacar.com

 

 

Tegyen lenyűgöző benyomást résztvevőire egy felejthetetlen montreali ételtúra felajánlásával, vagy látogasson el Észak-Amerika egyetlen jégszállodájába, amely teljes egészében hóból és jégből készült!

Old Quebec Gyalogtúra
Tegyen egy sétát az ó-Québecben egy szakértő vezetővel, és ismerje meg Quebec történelmét! Ismerje meg Samuel de Champlaint, alapító atyját, valamint néhány építészeti gyöngyszemét, amelyek az UNESCO Világörökség részeként szerepelnek. Csodálja meg a kilátást a Dufferin Terrace sétányáról, vagy nézze meg közelről a Chateau Frontenacot, amely a világ legtöbbet fényképezett szállodájaként a Guinness-rekordot őrzi!

1997 óta a Tours Voir Quebec hivatalos idegenvezetője vagyok, és minden átutazó látogatóval megosztottam Quebec iránti szenvedélyemet. Quebec gyalogos felfedezése lehetővé teszi, hogy sok rejtett gyöngyszemet fedezzen fel, amit a legtöbb látogató hiányzik, miközben megismeri építészeti, katonai és vallási történetét – ez az egyetlen fallal körülvett város Mexikótól északra!

Montreal Hop-On Hop-Off buszos túra
Tapasztalja meg mindazt, amit Montreal kínál ezen az átfogó hop-on hop-off túrán! Tapasztalja meg minden varázsát egy kényelmes emeletes buszon, majd ugorjon le a 10 megálló bármelyikére egész nap, hogy többet fedezzen fel gyalogosan. Ezenkívül válasszon vezetett éjszakai túrát, és még több betekintést nyerhet!

Sétáljon át a Dorchester téren, álljon meg és csodálja meg a Notre Dame-bazilikát, barangoljon a kínai negyedben, vagy lazítson a kínai negyed hívogató utcai kávézóiban; Élvezze az Old Port és a Jacques Cartier Place vízparti szépségét útközben.

Tapasztalt, profi utazásszervezők biztosítják ezt a felejthetetlen utazási élményt. A bérletek az aktiválás dátumától számított 12 hónapig érvényesek, és a tervek változása esetén legkésőbb 24 órával korábban lemondhatók.

Félnapos túra a Jacques-Cartier Nemzeti Parkba
A túrázók és hegyi kerékpárosok örömmel fedezhetik fel a Jacques-Cartier Nemzeti Park csodálatos hegyekből és mély völgyekből álló terepét, amely több mint 100 km-es túraútvonalakkal büszkélkedhet a nyugodt, mégis viharos folyók felett vagy a sárga nyírerdőkön. Hihetetlen látnivalók várják ott őket!

A kerékpáros szerelmesek örömmel töltik el Quebec keleti városrészeit, ahol a falvakat, szőlőültetvényeket, gyümölcsösöket és agroturisztikai vállalkozásokat összekötő út- és ösvényhálózatuk hatalmas. Ezenkívül ez a régió ad otthont Quebec első számú kerékpáros eseményének, a Tour la Nuitnak, amely minden nyáron kerékpárosok ezreit vonzza Montrealba, hogy próbára tegye kitartását az utcákon.

Aki ügyesebb és precízebb, az kipróbálhatja magát az íj- és nyíllövésben a Centre de plein air Le Saisonnier-ben. Ez a tevékenység lebilincselő lehetőséget kínál a precizitás és az összpontosítás bemutatására!

Ottawa folyami körút
Egyedülálló módot keres Ottawa felfedezésére? Miért nem pattan fel egy hajóra egy városnéző körútra, ahol teljesen más szemszögből tekintheti meg az olyan tereptárgyakat, mint a Parlament épülete, a Rideau-csatorna zsilipje és még sok más?

Látogasson el a Carp-i Kin Vineyards-ba borkóstolóra, vagy a Maple Hill Urban Farmba, hogy alpakát sétáljon. Mindkét látnivaló egy órás autóútra található a fővárostól, és lélegzetelállító kilátást kínál.

Ez a helyszín a padlótól a mennyezetig érő ablakokkal és lenyűgöző vízparti kilátással rendelkezik, és 300-400 vendég befogadására alkalmas egy esküvői vacsorára. A kínált étkeztetési szolgáltatások közé tartozik a svédasztalos, kültéri sütemény, lemezes ételek és előételek, valamint a felszolgálók és a bárszolgáltatások – emellett asztalterítőket, székburkolatokat és még sok mást is el tudnak készíteni az Ön stílusához.

Ile d'Orleans-i ételtúra
A Saint-Lawrence folyó partján fekvő Ile (Ile) d'Orleans volt az egyik kezdeti hely, ahol a francia gyarmatosítók letelepedtek. Ma már jól ismert bogyós gazdaságairól, és az észak-amerikai francia kanadai közösségek egyik alapító atyjaként tartják számon. Egy látogatás alkalmával a vendégeket egy felejthetetlen kulináris felfedezőtúra várja, amely körülbelül két órán át tart – ideális az ízletes finomságok felfedezéséhez!

Ideálisan ennek az utazásnak mindenki számára nyitottnak kell lennie, aki csatlakozni kíván. A jelenlét nem a DNS-eredményektől vagy a francia-kanadai vér százalékos arányától függhet, hanem inkább a kultúra újrafelfedezése iránti vágytól. A költségek fedezésére adománygyűjtő erőfeszítést lehetne tenni; tedd ezt az élményt elérhetővé még az örökségüket ismerő gyermekek számára is!

0 Tovább

Torontói városnéző séta

A gyalogos túrák számos előnnyel járnak; ezek közé tartozik a stressz és a szorongás csökkentése, a jobb fizikai egészségügyi előnyök, a fokozott figyelemfelkeltő tréning programok, a kreativitás serkentése és a kreatív gondolkodás ösztönzése.

A torontói gyalogtúrák nagyon érdekesek és sok titkot rejtenek, amelyekről minden bizonnyal egy tapasztalt idegenvezető mesél majd, amelyet itt rendelhet meg - excurzilla.com

A túra után javasoljuk, hogy béreljen autót, és induljon el egy kirándulásra Torontó kiterjedtségein keresztül - bookingauto.com

Fedezze fel a Guild Park lenyűgöző történelmét ezen a népszerű szezonális gyalogtúrán keresztül a Doors Open Toronto és a Friends of Guild Park által. Fedezze fel, hogyan zajlik az átalakulása.

Islington Village Art Walk
Az Islington Village Art Walk öt háztömbből és több mint 15 000 négyzetméteres falfestményből áll Islington Village kávézói, éttermei és üzletei körül. A népszerű turisztikai látványosság, John Kuna falfestményei a történelemből merítenek olyan történeteket, amelyek felkeltik a látogatók figyelmét Islingtonban.

A terület nem érte el a teljes dzsentrifikációt, és továbbra is professzionális és orvosi rendelők, kis kereskedelmi terek, családi stílusú éttermek és új lakások keveréke marad. Bájos kisvárosi hangulattal büszkélkedhet, és számos kényelmi szolgáltatást kínál – európai cukrászdát, török kávézót, fehérneműboltot, valamint több mint 30 kocsmát, éttermet és kávézót!

Islington 20 perces sétára található Toronto belvárosától a Bloor Streeten keresztül, és könnyen megközelíthető a Kipling Avenue felhajtóján keresztül a 401-es autópályára. Az ingázók számára ezek a területek 10 perces autóúttal elérhetők.

Garrison Creek séta
A TAP Gallery egy független művészeti tér a Gore Vale közelében, West End Torontóban, és barkácsolóhelyként működik, ahol a történetmeséléstől a beszélgetésekig és műhelyekig számos formában fogadják a helyi művészeket. Jelenlegi kiállításuk, a Galaxisunk szagú rum és a Málna ízei című kiállítás kortárs wellness-trendeket mutat be, néhány gagyi interpretációval az Ön nézelődésének örömére.

A Trinity Bellwoods Park északi sarkában található egy öreg shagbark hickory fa – a Garrison Creek Ravine utolsó maradványa, amelyet az 1950-es években a Bloor Street metróállomás megépítése miatt töltöttek be –, amely e terület gazdag múltjának bizonyítéka.

Fedezze fel az eltemetett történelmeket a Lost Rivers Toronto és a Rivers Rising kezdeményezésével ezen a sétán. Fókuszban a folyók közötti közösségi kapcsolatok kiépítése, a városépítés és a várostervezés az eltemetett hidak helyreállításával és a Garrison Creek szakadékrendszerének megújításával. Ez a séta konkrétan azt vizsgálja, hogy a folyóvíz hogyan játszik lényeges szerepet a városi élelmezési rendszerekben, miközben figyelembe veszi a globális bevándorlást és a multikulturalizmus hatását az egyes városon belüli étkezési kultúrára.

Don folyó/Central Ravine Walk
Toronto a világ egyik legnagyobb városi szakadékrendszerével büszkélkedhet. Ezen a túrán felfedezzük egyik központi szakadékát - a Don River Valley Parkot.

A Bayview Bloor Ramptól a Cragleigh Gardens Parkig ez az ösvény a Milkman's Lane-t követi – amelyet a tejelőkről neveztek el, akik a Don Valley farmjairól szállítanak tejet Toronto belvárosának otthonaiba –, ahol finom régi cukorjuharok, manitobai juharok, kőrisek, fehér nyírek, vérfű és Lejtője mentén tölgyfák.

Bár a Lost Rivers sorozat számos sétája nyomon követi, feltérképezi és felfedezi Toronto utcáit és járdáit, ez a séta mélyen bemerészkedik a szakadékrendszerébe, hogy kövesse a Mud Creeket - a Don folyó egy régi mellékfolyóját, amely még mindig látható a föld felett - a North Rosedale és a Moore Park közösségeken keresztül. régebbi otthonok, mielőtt befejeznék az Evergreen Brickworks-t, amelyet az Evergreen környezeti alapú kulturális látványossággá alakít át.

Kensington piac
A Kensington Market a régi és az új izgalmas keveréke, amely élénken festett viktoriánus házakkal büszkélkedhet szűk sikátorok között. Egy itt tett séta érzékszervi utazást nyújt, hiszen az üzletek bőségesen árulnak egzotikus fűszereket, gyümölcsöket és zöldségeket, és elképesztően sokszínű vásárlóközönséget fogadnak.

A Bunner's pékség ételei finomak és megfizethetőek – a flamingórózsaszín tábla, amely a vegán és gluténmentes péksüteményeket hirdeti, mint például vajas torták, fahéjas zsemlék és óriási sütemények.

Látogassa meg a Kensington Marketet, ha szereti az eklektikát – eklektikája minden korosztályhoz, jövedelmi szinthez és érdeklődési körhöz tartozó embert vonz! A Kensington Market kiindulópontja a ROMwalks vezetett túráknak Toronto jellegzetes negyedeiben és történelmi látnivalóiban, és minden túra (a ROMwalk Plus kivételével) két óránál rövidebb ideig tart. Minden ROMwalk ingyenes (a ROMwalk Plus kivételével). Kattintson ide további információkért, vagy váljon ROMwalkerré, hogy színfalak mögötti történeteket, élő közvetítéseket, triviális játékokat, podcastokat, árucikk-linkeket, valamint tippmentes túrákat szerezzen magának és barátainak!

 

0 Tovább

travel-notes

blogavatar

Amateur traveller. I make travel arrangements on my own (tickets, hotels, cars, etc.). Prefer to make an individual route for each country I am visiting.

Utolsó kommentek